Tildas Group A / S

 

Tildas GroupTildas Group A/S, der er beliggende i Hørning tæt ved Aarhus og Vellinge tæt ved Malmø er fusionen af to tidligere legetøjsdistributører og grossister hhv. danske ”Bjerre & Co. A/S” som er etableret af Claus Bjerre i 2003 og svenske Tilda’s AB, som er etableret i 1988 af ægteparret Mikael og Helena Haneskær. Tildas Group A/S er i dag ejet af kapitalfonden SMV Capital samt de tidligere ejere Claus Bjerre og Mikael og Helena Haneskær.

Tildas Group A/S er en ekspanderende legetøjsgrossist, der sælger legetøj med og uden licenser samt egenudviklede produkter og kreative artikler for børn til de største detailkæder i Skandinavien og legetøjskæder, men også til selvstændige boghandlere og legetøjsbutikker.

Virksomheden har i alt 20 medarbejdere, hvoraf 8 arbejder på vores danske kontor i Hjørning og 12 arbejder på vores svenske kontor/lager i Malmø.

Vi er størst indenfor de produktgrupper, som vi distribuerer og vores målsætning er at distribuere produkter af høj kvalitet samt med stor ”værdi” for vores kunder. Dette indebærer, at vi hele tiden stræber efter at være på forkant samt videreudvikle os og derfor forsøger vi altid at arbejde tæt med vores kunder og slutbrugeren.

Tildas Group A/S har fået tildelt Gazelleprisen i henholdvis 2014 og 2015.

Investeringsår: 2017

Ejerandel: 90%

Forretningsområde: Engrossalg af legetøj i Skandinavien herunder både egen udviklede produkter/brands og andre legetøjproducenters produkter.

Hjemsted: Hørning (Danmark) og Malmø (Sverige)

Web: www.tildasgroup.dk

Management team:
Steen Wæver Poulsen, Group CEO
Anna Åstradsson, VD/CEO i Sverige

Bestyrelse: Stig Wetterstrøm (formand), Thomas Nielsen (medlem), Palle Damborg (medlem) og Mikael Haneskär (medlem)

  • Tildas Group
  • Tildas Group
  • Tildas Group
  • Tildas Group
  • Tildas Group
  • Tildas Group