Om SMV Capital

SMV Capital - som er etableret i 2012 - er et lokalt forankret buy-out investeringsselskab med et stærkt netværk der udgår fra Aarhus. Vi investerer i minoriteter eller majoriteter sammen med eksisterende eller ny ledelse i danske handels-, produktions- eller servicevirksomheder med en omsætning i intervallet 50 til 150 mio.kr.

Alle partnere i SMV Capital – herunder bestyrelsesmedlemmer og Advisory Board medlemmer – har tidligere etableret, drevet og solgt en række virksomheder inden for forskellige brancher. Dette, kombineret med 20 års erfaring inden for corporate finance og private equity branchen, giver os nogle unikke fordele. Vi kan nemlig både forstå og forholde os til det at være ejerleder samtidig med, at vi har erfaringer og et solidt finansielt netværk, som muliggør optimale beslutninger og løsninger i de virksomheder, vi investerer i.

Er du virksomhedsejer og påtænker at påbegynde et generationsskifte, så byder vi altid på en kop kaffe for at drøfte dine muligheder sammen med os. Kontakt os gerne på telefon 40 34 78 98.

De bedste hilsner

Thomas Nielsen, Founder & CEO