Management

Thomas-Nielsen

linkedin

Thomas Nielsen


Partner & CEO

Resumé

Thomas Nielsen har de seneste 26 år arbejdet inden for Private Equity, M&A og Investment Banking blandt andet som Director i kapitalfonden ”Glitnir Total Capital ” med fokus på opkøb og videreudvikling af skandinaviske virksomheder i størrelsen 100 – 500 mio.kr. i omsætning. Inden Glitnir Total Capital kom Thomas Nielsen fra en stilling hos Deloitte Corporate Finance hvor han i en periode på fem år var chef og ansvarlig for opbygningen af de lokale Corporate Finance aktiviteter i Århus. Tidligere har Thomas Nielsen arbejdet hos Nordea Markets, Nykredit Markets og Danske Bank.

Thomas Nielsen har endvidere medvirket til etablering og efterfølgende drift af e-handelsvirksomheden Parfumeplus.dk, hvor man på 7 år blev markedsledende i Danmark, erobrede +70.000 kunder og efterfølgende blev solgt til Nicehair.dk

Kvalifikationer

Bankuddannet i Danske Bank og HD i finansiering og kreditvæsen fra Handelshøjskolen i Århus.

Brancher:

Private Equity
Investeringsbank
M&A
E-handel (b-t-c)
Nikolaj-Galskjøt

linkedin

Nikolaj Galskjøt


Partner

Resumé

Nikolaj Galskjøt har i en årrække arbejdet med investeringer med fokus på vækst, internationalisering og værdiskabelse i mindre og mellemstore nordiske virksomheder, samt med telekommunikation internationalt. Som strategisk rådgiver for flere virksomheder og som rådgiver for en infrastrukturfond, samt som medlem af ledelsesteamet i flere equity fonde har Nikolaj ledet en lang række opkøb og efterfølgende fungeret som sparringspartner for ledelsen og resten af bestyrelsen ift. værdiskabelsesprocessen.

Nikolaj har bred ledelseserfaring, som en del af ejerkreds og bestyrelse i adskillige nordiske virksomheder og som direktør og landechef. Han har taget initiativ til etablering af flere virksomheder, heriblandt udvikling af ide og koncept for en investeringsfond. Og han har etableret en operationel investeringsbank fra grunden for en nordisk bank. Udover ledelse fra finanssektoren, har Nikolaj høstet værdifuld operationel driftserfaring som CEO for et større APM-Mærsk datterselskab i asien og som formand og aktiv ejer i både service- og industri-selskaber.

Kvalifikationer

Cand. polit. fra Københavns Universitet, Bachelor studier i Rochester (NY), Citibank ADP, og ledelseskurser på IMD i Lausanne.

Brancher:

Private Equity, Finans
Telekommunikation
Vindenergi
Fødevareproduktion
Int. logistik