Tildas Group A / S

 

Tildas GroupTildas Group A/S, der er beliggende i Hørning tæt ved Aarhus, Vellinge tæt ved Malmø samt Sandefjord i Norge er fusionen af tre tidligere legetøjsdistributører og grossister hhv. danske ”Bjerre & Co. A/S” som er etableret af Claus Bjerre i 2003, svenske Tilda’s AB, som er etableret i 1988 af ægteparret Mikael og Helena Haneskær samt danske "Intoy", som er etableret af Ole Iversen. Tildas Group A/S er i dag ejet af kapitalfonden SMV Capital samt Mikael og Helena Haneskær, Claus Bjerre og Ole Iversen.

Tildas Group A/S er en ekspanderende legetøjsgrossist, der sælger legetøj og spil samt egenudviklede produkter og kreative artikler for børn til de største detailkæder i Skandinavien og legetøjskæder, men også til selvstændige boghandlere og legetøjsbutikker. Vi er stærkt repræsenteret i Norge (+700 kunder), Sverige (+1.000 kunder) og Danmark (+100 kunder).

Virksomheden har i alt 20 medarbejdere med kontor, eget lager og showroom i hhv. DK, NO og SE.

Vi er størst indenfor de produktgrupper som vi distribuerer og vores målsætning er, at distribuere produkter af høj kvalitet samt med stor ”værdi” for vores kunder. Dette indebærer, at vi hele tiden stræber efter at være på forkant og videreudvikle os, hvorfor vi altid forsøger at arbejde tæt med vores kunder og leverandører.

Investeringsår: 2017

Ejerandel: 85,5%

Forretningsområde: Engrossalg af legetøj, puslespil, spil m.v. i Skandinavien herunder både egen udviklede produkter/brands og andre legetøjproducenters produkter.

Hjemsted: Hørning (Danmark), Malmø (Sverige), Sandefjord (Norge)

Web: www.tildasgroup.com

Management team:
Johanna Olsson Rudnert, Group CEO

Bestyrelse: Poul Bertelsen (formand), Thomas Nielsen, Jens Löppenthien

  • Tildas Group
  • Tildas Group
  • Tildas Group
  • Tildas Group
  • Tildas Group
  • Tildas Group