Tildas Group A / S

 

Tildas GroupTildas Group A/S, der er beliggende i Hørning tæt ved Aarhus og Vellinge tæt ved Malmø er fusionen af tre tidligere legetøjsdistributører og grossister hhv. danske ”Bjerre & Co. A/S” som er etableret af Claus Bjerre i 2003, svenske Tilda’s AB, som er etableret i 1988 af ægteparret Mikael og Helena Haneskær samt danske "Intoy", som er etableret af Ole Iversen. Tildas Group A/S er i dag ejet af kapitalfonden SMV Capital samt Claus Bjerre og Ole Iversen.

Tildas Group A/S er en ekspanderende legetøjsgrossist, der sælger legetøj med og uden licenser samt egenudviklede produkter og kreative artikler for børn til de største detailkæder i Skandinavien og legetøjskæder, men også til selvstændige boghandlere og legetøjsbutikker.

Virksomheden har i alt 20 medarbejdere, hvoraf 8 arbejder på vores danske kontor i Hørning og 12 arbejder på vores svenske kontor/lager i Malmø.

Vi er størst indenfor de produktgrupper som vi distribuerer og vores målsætning er, at distribuere produkter af høj kvalitet samt med stor ”værdi” for vores kunder. Dette indebærer, at vi hele tiden stræber efter at være på forkant og videreudvikle os, hvorfor vi altid forsøger at arbejde tæt med vores kunder og leverandører.

Tildas Group A/S har fået tildelt Gazelleprisen i henholdvis 2014 og 2015.

Investeringsår: 2017

Ejerandel: 80%

Forretningsområde: Engrossalg af legetøj i Skandinavien herunder både egen udviklede produkter/brands og andre legetøjproducenters produkter.

Hjemsted: Hørning (Danmark) og Malmø (Sverige)

Web: www.tildasgroup.dk

Management team:
Thomas Nielsen, Group CEO

Bestyrelse: Mikael Haneskär (formand), Thomas Nielsen, Palle Damborg, Jens Löppenthien, Poul Bertelsen, Ole Iversen

  • Tildas Group
  • Tildas Group
  • Tildas Group
  • Tildas Group
  • Tildas Group
  • Tildas Group