Management og Advisory Board

Thomas-Nielsen

linkedin

Thomas Nielsen


Partner & CEO

Resumé

Thomas Nielsen har de seneste 26 år arbejdet inden for Private Equity, M&A og Investment Banking blandt andet som Director i kapitalfonden ”Glitnir Total Capital ” med fokus på opkøb og videreudvikling af skandinaviske virksomheder i størrelsen 100 – 500 mio.kr. i omsætning. Inden Glitnir Total Capital kom Thomas Nielsen fra en stilling hos Deloitte Corporate Finance hvor han i en periode på fem år var chef og ansvarlig for opbygningen af de lokale Corporate Finance aktiviteter i Århus. Tidligere har Thomas Nielsen arbejdet hos Nordea Markets, Nykredit Markets og Danske Bank.

Thomas Nielsen har endvidere medvirket til etablering og efterfølgende drift af e-handelsvirksomheden Parfumeplus.dk, hvor man på 7 år blev markedsledende i Danmark, erobrede +70.000 kunder og efterfølgende blev solgt til Nicehair.dk

Kvalifikationer

Bankuddannet i Danske Bank og HD i finansiering og kreditvæsen fra Handelshøjskolen i Århus.

Brancher:

Private Equity
Investeringsbank
M&A
E-handel (b-t-c)
Nikolaj-Galskjøt

linkedin

Nikolaj Galskjøt


Partner

Resumé

Nikolaj Galskjøt har i en årrække arbejdet med investeringer med fokus på vækst, internationalisering og værdiskabelse i mindre og mellemstore nordiske virksomheder, samt med telekommunikation internationalt. Som strategisk rådgiver for flere virksomheder og som rådgiver for en infrastrukturfond, samt som medlem af ledelsesteamet i flere equity fonde har Nikolaj ledet en lang række opkøb og efterfølgende fungeret som sparringspartner for ledelsen og resten af bestyrelsen ift. værdiskabelsesprocessen.

Nikolaj har bred ledelseserfaring, som en del af ejerkreds og bestyrelse i adskillige nordiske virksomheder og som direktør og landechef. Han har taget initiativ til etablering af flere virksomheder, heriblandt udvikling af ide og koncept for en investeringsfond. Og han har etableret en operationel investeringsbank fra grunden for en nordisk bank. Udover ledelse fra finanssektoren, har Nikolaj høstet værdifuld operationel driftserfaring som CEO for et større APM-Mærsk datterselskab i asien og som formand og aktiv ejer i både service- og industri-selskaber.

Kvalifikationer

Cand. polit. fra Københavns Universitet, Bachelor studier i Rochester (NY), Citibank ADP, og ledelseskurser på IMD i Lausanne.

Brancher:

Private Equity, Finans
Telekommunikation
Vindenergi
Fødevareproduktion
Int. logistik
Palle-Damborg

linkedin

Palle Damborg


Advisory Board Medlem

Resumé

Palle Damborg har de seneste 30 år arbejdet med ledelse på alle niveauer, herunder direktør i såvel TDC Erhverv som TDC Mobil. Siden 2002 har han gennemført 4 succesfulde turn-arounds, inkluderende 4 års arbejde i USA som CEO for Unimerco Inc. Siden 2010 medejer af Jysk Display A/S i Viborg og medlem af en lang række bestyrelser, herunder den øverste valgte ledelse i Dansk Industri samt fremstillingsindustrien.

Kvalifikationer

HD i afsætningsøkonomi, VL-uddannelsen fra Mannaz samt MBA.

Brancher:

Produktion
Turn-around
Telekommunikation
Messer & udstillinger
Salg & marketing
Generalistisk ledelse
Stig-Wetterstrøm

linkedin

Stig Wetterstrøm


Advisory Board Medlem

Resumé

Stig Wetterstrøm har 30 års ledelseserfaring indenfor detail, supply-chain og finans. 20 års erfaring med detailhandel og indkøb, heraf 13 år med bopæl i Asien med opbygning og effektivisering af en nonfood-indkøbsorganisation med hard- og softline til europæisk detailhandel.

Brancher:

Indkøb (Asien)
Management
Turn-around
Forsikring & Pension
Claus-Markmann

linkedin

Claus Markmann


Advisory Board Medlem

Resumé

Claus Markmann er direktør og ejer af Markmann Training, hvor han arbejder med ledertræning, salgstræning, personlig coaching, samt sparring & rådgivning til salgsorganisationer. Claus Markmann underviser ca. 100 dage om året og er herudover personlig coach for ca. 40 personer.

Kvalifikationer

Certificeret NLP træner hos Richard Bandler & The Society of NLP
Hypnose Practitioner hos Richard Bandler, Paul Mckenna og John Lavalle
Certificeret NLP Master Practitioner ved Richard Bandler
Graduate fra Leadership Academy hos Anthony Robbins
Hjælpetræner og assistent hos Anthony Robbins
Certificeret Goal Mapping træner hos Brian Mayne
Certificeret NLP Master Practitioner hos Michael Nørby
Certificeret hos Thomas International i PPA/SPA System (DISC)

Brancher:

Evaluering af management teams
Salgstræning
Ledertræning
Vurderingssamtaler
Niels-Aage-Nielsen

linkedin

Niels Aage Nielsen


Advisory Board Medlem

Resumé

Niels Aage Nielsen har en meget bred erhvervserfaring, der er opnået efter mange års virke i internationale virksomheder, heraf 12 år i en international transport og shippingvirksomhed som han var medejer af. Virksomheden blev udviklet fra at være en national spiller til en international spiller med flere datterselskaber ude i verden. Han har herudover deltaget i flere processer i forbindelse med køb og salg af virksomheder. Er i dag i henholdsvis bestyrelsesformand / bestyrelsesmedlem i virksomheder inden for fødevarer, transport, møbelproduktion, fast ejendom og detailhandel.

Kvalifikationer

Bankuddannet i Danske Bank med efterfølgende 24 års ansættelse. Ledelseserfaring. Strategiprocesser og ledelsesrapportering. Uddannet og certificeret bestyrelsesleder via Board Governance, Aalborg.

Brancher:

Investeringsejendomme
Transportbranchen – spedition, shipping og vognmandsvirksomheder
Fødevarebranchen – især inden for fiskeeksport
Investeringsvirksomhed – køb og salg af virksomheder
Jens-Løppenthien

linkedin

Jens Løppenthien


Advisory Board Medlem

Resumé

Jens Løppenthien har de seneste 20 år arbejdet med salg af tekniske produkter. Først som CEO/ejer hos 7-Technologies, som i 2011 blev solgt til Schneider Electric. Senere som VP for Nødstrøm/datacentre hos Schneider. Idag arbejder Jens Løppenthien som business angel / investor og administrerende direktør i Coferro Cables.

Kvalifikationer

Civilingeniør, Kemi, DTU

Brancher:

IT & Software
Vand & Fjernvarme
Olie & Gas
UPS & Datacentre
Hospitalssektoren
Internationalisering
Kanalstrukturer
Poul-Bertelsen

linkedin

Poul Bertelsen


Advisory Board Medlem

Resumé

Poul Bertelsen beskæftiger sig med investering, ledelse, bestyrelse og seniorrådgivning.

Med afsæt i alle de forskellige sider af virksomheder og resultatskabelse, heraf de sidste 10 år som administrerende direktør i Plum A/S fokuserer Poul Bertelsen på virksomheder, medarbejdere og organisationers udviklingspotentialer.
Der tages altid udgangspunkt i værdibaseret ledelse og en leadership tilgang til skabelsen af nye resultater.

Kvalifikationer

Dem som et liv i topidræt og virksomheders maskinrum og bestyrelseslokaler udstyrer én med.

Brancher:

Produktionsvirksomhed
Eksport
Fast moving consumer goods
Ledelsesrådgivning